maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Blogistanian keskustelua

Kulutusjuhla pohtii Kulutuskapulan ongelmia. Tärkeimpänä kärkenä näkisin, että kirjoittaja Mari Koo epäilee, että kukaan ei jaksa kiireisen ostosreissun aikana näpytellä kännykän kanssa eri tuotteiden eroja. Toisekseen hän Mari uskoo, että ne, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden taustoista, tietävät jo asioista ennestään eikä heitä tarvitse opastaa.

Qtea ei myöskään näe Kulutuskapulan tuovan lisäarvoa, vaikka symppaakin projektia. Qtea esittelee Wizea ratkaisuksi tiedon hankkimiseen kulutustavaroista.

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuten kirjoitin, niin näen myös samat ongelmat kuin Qtea ja yhtä lailla symppaan projektia, vaikken uskokaan peruskuluttajan intoon ja tarpeeseen etsiä kännykän avulla tietoa.

Mites Jaakko vastaat näihin meidän ajatuksiimme? Myös Kulutusjuhlan kommenttilaatikko on käytettävissä :)

07:22  
Blogger Tea kirjoitti...

Joo ja mäkään en halua latistaa Kulutuskapulan tekijöiden intoa tai uskoa projektiin ja periaatteessa oon tosi innoissani kyllä siitä että teette tätä.

Voin kertoa, että itse asiassa tuo Wize ei säväyttänyt minua erityisesti, toteutus ei tunnu erityisen persoonalliselta tai kiinnostavalta, vaikka toiminta-ajatus onkin melko kantava ja ajanmukainen.

Kuulisin mielelläni lisää kehitysideoistanne ja yhteistyökuvioistanne sitten kun niitä haluatte julkistaa. Myös poliittiset tavoitteenne (viivakooditietojen julkiseksi saaminen) ovat kiinnostava osa tätä teidän kuviota, muilla vastaavilla hankkeillahan ei ole juuri mitään poliittista ulottuvuutta.

04:08  

Lähetä kommentti

<< Takaisin